Λοταρία αποδείξεων: Πώς θα συμμετέχετε στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη κλήρωση

 
Λοταρία αποδείξεων: Πώς θα συμμετέχετε στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη κλήρωση

Ενημερώθηκε: 17/12/17 - 10:07

Λοταρία αποδείξεων: Λίγες μέρες έμειναν για την μεγάλη χριστουγεννιάτικη κλήρωση που θα πραγματοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ. Η επόμενη λοταρία έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου, με τους νικητές της πρώτης κλήρωσης να έχουν δει να μπαίνουν στον λογαριασμό τους από 1.000 ευρώ.

πλαστικό χρήμα

Χριστουγέννων

Προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος στη κλήρωση που δίνεται με βάση τις συναλλαγές με , είναι να αποσταλούν έγκαιρα τα στοιχεία με τις συναλλαγές των φορολογουμένων από τις τράπεζες, προκειμένου βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει να διεξαχθεί η κλήρωση την Παρασκευή 22α Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τη μεγάλη κλήρωση των , στην οποία θα διανεμηθούν 1.000 ευρώ σε 9.000 τυχερούς.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Στην κληρωτίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα μπουν οι λαχνοί που θα αντιστοιχούν στις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος για το διάστημα απο την αρχή του 2017 έως και το τέλος Σεπτεμβρίου.

αποδείξεις

Στην κλήρωση συμμετέχουν μόνο από συναλλαγές που έχουν γίνει με κάρτες, πιστωτικές ή χρεωστικές, ή μέσω web-banking. Από το σύστημα που έχει υιοθετήσει τη ΑΑΔΕ, δύο τρόποι υπάρχουν για να αυξήσει κάποιος τις πιθανότητές του να κερδίσει: Πρώτα απ’ όλα να κάνει αγορές με πλαστικό χρήμα. Να χρησιμοποιεί δηλαδή την κάρτα του σε όλες τις αγορές του. Η δεύτερη κίνηση που αυξάνει τις πιθανότητες για κέρδη είναι η χρήση της κάρτας σε μικρές αγορές. Σημειώνεται ότι για να φανούν στο σύστημα οι συναλλαγές δεν χρειάζεται να κάνει κανείς το παραμικρό. Αυτόματα η κάθε συναλλαγή περνάει μέσω του τραπεζικού συστήματος.

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Αξία αγορών Λαχνοί ανά ευρώ

Μέχρι 100 ευρώ: 1 λαχνός ανά 1 ευρώ
Από 101 ως 500 ευρώ: 1 λαχνός ανά 2 ευρώ
Από 501 ως 1.000 ευρώ: 1 λαχνός ανά 3 ευρώ
Άνω των 1.001 ευρώ: 1 λαχνός ανά 4 ευρώ