ΝΔ: Ο «πολακισμός» με γραβάτα είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

 
nea dimokratia

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 05/10/23 - 19:24

Την εισήγηση του για την συγκρότηση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, η οποία όπως αναφέρουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, «ήταν ενιαία και πλειοψήφισε».

Συγκεκριμένα, εισηγήθηκε για την συγκρότηση του προεδρείου της ΚΟ τα εξής:

-Σωκράτης Φάμελλος, Πρόεδρος ΚΟ

-Θεοδώρα Τζάκρη, Γραμματέας ΚΟ

-Για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων: Διονύσης Καλαματιανός, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Νίκος Παππάς

-Διευθυντής ΚΟ, Γιώργος Τσίπρας

-Συντονιστής Τομεαρχών που θα ανακοινωθούν στην συνέχεια, Παύλος Πολάκης.

ΝΔ: Ο «πολακισμός» με γραβάτα είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

"Ο «πολακισμός» είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά με γραβάτα" τόνισε σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ.Πολάκη στη θέση του συντονιστή των τομεαρχών και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα.

"Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης έχρισε υπερσυντονιστή των τομεαρχών του κόμματος τον κ. Πολάκη, εξαργυρώνοντας προφανώς τη θερμή υποστήριξή του, αλλά δείχνοντας παράλληλα πώς βλέπει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ: τοξικό, διχαστικό, στηριγμένο στα πιο φθαρμένα υλικά του παρελθόντος" ανέφερε συγκεκριμένα ο κ.Ρωμανός, και προσέθεσε:

"Αυτό προφανώς βλέπουν και πολλοί βουλευτές που τον άκουγαν σήμερα παγωμένοι και αμήχανοι να επαναλαβάνει τα ίδια ληγμένα τσιτάτα, με πιο θερμό χειροκροτητή τον Παύλο Πολάκη. Ο «πολακισμός» είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά με γραβάτα".

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ