Άγρια κόντρα Παναγούλη-Τόσκα στην Βουλή: Είσαι ο υπουργός Προστασίας των κουκουλοφόρων!

Άγρια κόντρα Παναγούλη-Τόσκα στην Βουλή: Είσαι ο υπουργός Προστασίας των κουκουλοφόρων!
Ενημερώθηκε: 21/06/18 - 18:40

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Αφορμή η φράση του κ. Παναγούλη ότι ο κ. Τόσκας είναι υπουργός προστασίας των κουκουλοφόρων. Ο κ. Παναγούλης, είπε : «Ο κ. Τόσκας δεν είναι υπουργός προστασίας του πολίτη είναι υπουργός προστασίας των κουκουλοφόρων». Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του προεδρεύοντος Σπύρου Λυκούδη: Είναι βαριές κουβέντες αυτές που λέτε προσέξτε λίγο κ.Παναγούλη»

Ωστόσο ο ανεξάρτητος βουλευτής επέμεινε: Το  λέω με κάθε επίγνωση αυτών που λέω. Ο κ.Τόσκας με την καθοδήγηση που έχει από γνωστά κομματικά κέντρα και από οπουδήποτε αλλού, προστατεύει με τη συμπεριφορά του και τη στάση του, όλους αυτούς που προσπαθούν καθημερινά να δημιουργήσουν μια αναταραχή.»

Στην απάντηση του ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε τον κ. Παναγούλη περιπλανώμενο βουλευτή και συκοφάντη: «Σέβομαι τη Βουλή των ελλήνων και τον έλεγχο από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Ο  συγκεκριμένος βουλευτής αποτελεί  από μόνος του μια κατηγορία, τον βουλευτή του  συκοφαντικού τόξου. Δεν θα ακολουθήσω αυτή την πορεία, δεν μπορεί να με αγγίξει, δεν αξίζει, είναι επαγγελματίας περιπλανώμενος».