Απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για το βίντεο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη:Έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής

 
Απάντηση ΝΔ στην επίθεση Μαξίμου για το Σκοπιανό με βίντεο Τσίπρα-Καμμένου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 29/01/18 - 20:23

Στην σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα το Μεγάρου Μαξίμου για το Σκοπιανό απάντησε η Νέα Δημοκρατία, επίσης με ένα βίντεο.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Αφού υπενθυμίσουμε στην Κυβέρνηση ότι είναι Κυβέρνηση κι ότι βρισκόμαστε στο 2018, ας της θυμίσουμε και δύο δηλώσεις που έγιναν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Τις έκαναν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και δείχνουν ότι το μόνον που τους συνδέει πλέον – εκτός από τις καρέκλες της εξουσίας – είναι το έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής».

To Μαξίμου με βίντεο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει

Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 

Κυριάκος Μητσοτάκης 

Νωρίτερα, με ένα βίντεο από συνέντευξη του το 1994, το Μέγαρο Μαξίμου αναρωτιέται αν ο θα απαντήσει με «ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος» ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως «είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως «εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία»;

Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με «ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος», όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός.