Δυσαρέσκεια του Γ.Βασιλειάδη για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Β. Γραμμένο

Δυσαρέσκεια του Γ.Βασιλειάδη για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Β. Γραμμένο
Ενημερώθηκε: 24/08/18 - 18:45

Η αναστάτωση που δημιουργήθηκε λίγες ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Κύκλοι του υπουργείου θεωρούν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήγε να τινάξει το πρωτάθλημα με την απόφασή του για τα μπαράζ ανόδου. Όπως λένε, ο ίδιος εγγυόταν για το 3-1 (σ.σ. τρεις ομάδες θα υποβιβαστούν και μια θα ανέβει) στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, χωρίς να υπάρχουν τα μπαράζ.

Ουσιαστικά η Πολιτεία (μέσω του κ. Βασιλειάδη) θεωρεί ότι οι ενέργειες του Προέδρου της ΕΠΟ έφεραν αναστάτωση πριν το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League την Παρασκευή και ότι δεν κινήθηκε με γνώμονα την υπεράσπιση της απόφασής της, την ώρα που ο Πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, υπερψήφισε τον υποβιβασμό τριών ομάδων - άνοδο μίας και διεξαγωγή μπαράζ για μια ακόμη θέση, κάτι αντίθετο με την επιθυμία του Δ.Σ. της δεύτερης κατηγορίας.

Όπως καταλήγουν οι πηγές, παρά την έντονη δυσαρέσκεια, ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι ικανοποιημένος που θα αρχίσει το πρωτάθλημα.