Έτοιμος να περάσει την πόρτα εξόδου από την Ένωση Κεντρώων ο βουλευτής Ι. Σαρίδης

Έτοιμος να περάσει την πόρτα εξόδου από την Ένωση Κεντρώων ο βουλευτής Ι. Σαρίδης
Ενημερώθηκε: 20/09/18 - 11:27

Ενα βήμα πιο κοντά στην ανεξαρτητοποίηση από το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων ο κ. Ιωάννης Σαρίδης απογοητευμένος από την συνολική λειτουργία του κόμματος αλλά και γενικότερα του πολιτικού συστήματος.

Ο ίδιος συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε ότι θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις για το πολιτικό του μέλλον μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, η οποία αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας επειδή οι βουλευτές του κόμματος λείπουν στις εκλογικές τους περιφέρειες αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα συνεδριάσει εκτάκτως στη 1 μετά το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Ένωσης Κεντρώων η ΚΟ του κόμματος θα συγκληθεί πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα. 

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για το ξέσπασμα του κ. Σαρίδη αποτέλεσε η συμπεριφορά του συναδέλφου του στην Ενωση Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλα να διαμαρτυρηθεί δημόσια και με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση γιατί του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο κατά την είσοδό του στην ΔΕΘ.

Ο κ. Σαρίδης εξηγεί ότι περίμενε μια επίσημη καταδίκη του κ Καβαδέλα από την ηγεσία του κόμματός και υπογραμμίζει ότι δυσαρεστήθηκε που δεν υπήρξε. Για τον λόγο αυτό μάλιστα παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων.