Γιάννος Παπαντωνίου: «Παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας από την κυβέρνηση»

 
Γιάννος Παπαντωνίου: «Παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας από την κυβέρνηση»

Ενημερώθηκε: 24/11/18 - 15:05

Περί «χυδαίας λασπολογίας» από την κυβέρνηση κάνει λόγο ο Γιάννος Παπαντωνίου σε γραπτή δήλωσή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για το σύστημα C4I.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας των κυβερνήσεων Σημίτη και ήδη αναφέρεται στον μάρτυρα που τον εμπλέκει στην υπόθεση του C4I και υποστηρίζει ότι δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο, καθώς δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές στο πλαίσιο της σύμβασης.

Πιο συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει:

«Ο παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εφαρμογή του 'Δόγματος Πολάκη' κορυφώνεται. Τελευταίο κρούσμα η κατάθεση μάρτυρα, στελέχους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που υπηρέτησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά το 2004. Ο μάρτυρας προσήλθε 'αυτοβούλως' γιατί 'ξαφνικά' θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια ότι υπήρχαν φήμες διακίνησης παράνομων πληρωμών επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύμβασης για το C4I χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο – αφού δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές.

Επειδή έχει το θράσος να εμπλέκει και το όνομά μου, το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι 'φτάνει πια'. Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει. Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση».