Μετά το σκάνδαλο με την επιδότηση ενοικίου η Ράνια Αντωνοπούλου στη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου στον ΟΑΣΑ!!!

Μετά το σκάνδαλο με την επιδότηση ενοικίου η Ράνια Αντωνοπούλου στη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου στον ΟΑΣΑ!!!
Ενημερώθηκε: 11/07/18 - 16:50

Την εξωθείσα σε παραίτηση, όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου, από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, φαίνεται να επιλέγει η κυβέρνηση για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

Πρόκειται για μια θέση αντίστοιχη με αυτή του πρέσβη που υπηρετεί στο εξωτερικό, το μηνιαίο εισόδημά είναι περίπου 7.500 ευρώ, χωρίς να υπολογίσει κανείς το πολυτελές σπίτι στο κέντρο του Παρισιού, τον οδηγό και τον προσωπικό σεφ. 

Θυμίζουμε πως η κυρία Αντωνοπούλου πριν από 4 μήνες είχε παραιτηθεί από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού, όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ/μήνα για το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Κολωνάκι.

Μαζί της είχε παραιτηθεί και ο σύζυγός της, υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.