Νικολόπουλος: Υπονομευτές της πραγματικής αλήθειας όσοι ήθελαν να καταθέσει η σύζυγος του Στουρνάρα!

Νικολόπουλος: Υπονομευτές της πραγματικής αλήθειας όσοι ήθελαν να καταθέσει η σύζυγος του Στουρνάρα!
Ενημερώθηκε: 15/03/18 - 19:48

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία Νίκος Νικολόπουλος, σχολίασε την αποχώρηση, αλλά και την εκκωφαντική δημοσιότητα της αποχώρησης, του Βουλευτή της ΝΔ  Νότη Μηταράκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε:  «Η χτεσινή συνηγορία που παρεσχέθη στο ζεύγος Στουρνάρα και που συνοδεύτηκε και με show αποχώρηση, ήταν μία ακόμη θλιβερή επιβεβαίωση πως ο Μητσοτάκης και οι «μπιστικοί» του συμμετέχουν στην εξεταστική για να αβαντάρουν τους φερομένους ως εμπλεκομένους στα σκάνδαλα της υγείας. Ειλικρινά στεναχωριέμαι για το κατάντημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί Μητσοτάκη του… μικρού, δηλαδή να καταντήσει να χρησιμοποιεί τους βουλευτές σε   «διατεταγμένες» κοινοβουλευτικές αποστολές υποστήριξης ιδιοτελών συμφερόντων.

Θα ήταν προτιμότερο, τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και η κ. Γεννηματά,  να μην ψήφιζαν τη σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών, παρά να ψηφίζουν και να συμμετέχουν και εν συνεχεία δυστυχώς να επιδιώκουν την συσκότιση και τον αποπροσανατολισμό της επιτροπής με σκοπό το  «κουκούλωμα» των σκανδάλων.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Νικολόπουλος: Βρείτε τρόπο να αποπληρωθούν τα δάνεια των κομμάτων

Το χρέος μας στις Επιτροπές είναι η αποκάλυψη της αλήθειας με διεισδυτικές και εύστοχες ερωτήσεις. Καθήκον μας δεν είναι  όχι η συγκάλυψη ή οι όποιοι παρελκυστικοί συμψηφισμοί για δημιουργία σύγχυσης και απαξίωσης της συμμετοχής μας και του ρόλου μας σ’ αυτές τις Επιτροπές.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη στάση και τη συμπεριφορά όλων μας και βγάζουν  συμπεράσματα. Παράλληλα δικαιώνουν τους βουλευτές που μάχονται να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες, σε όσους συμμετείχαν στην διάπραξη των τεραστίων οικονομικών σκανδάλων, που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και το λαό μας στην φτώχεια.

Προσωπικά, μια τέτοια δικαίωση νοιώθω σήμερα από το γεγονός ότι έγινε δεκτή από την πλειοψηφία της Εξεταστικής, η πρότασή μου να μην μετατρέψουμε τον χαρακτήρα της επιτροπής, σε «κολυμβήθρα του Σιλωάμ»… Δεν προσφέρεται ως τηλεοπτικό ντεκόρ για να επενδυθούν τα fakenews των καναλαρχών της διαπλοκής.

Δεν εκλήθη να καταθέσει η κ. Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Προέδρου της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, παρ’ ότι κάτι τέτοιο «αβαντάριζαν» εξόφθαλμα βουλευτές του Μητσοτάκη, της Γεννηματά και των λοιπών «συγγενών» κομμάτων, γιατί αλήθεια, τι θα ερχόταν να μας πει … ποιος έπαιρνε το μπαξίσι και ποια εταιρεία έκανε το delivery; 

Αλήθεια τι θα έλεγε μετά και την αποκάλυψη ότι ο άνδρας της είχε έμμισθη σχέση με την Novartis κατά την περίοδο που ήταν πρόεδρος του ΙΟΒΕ; 

Κλείνοντας θυμίζω το λαϊκό γνωμικό : «Θέλει η.. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!»  Κάποιοι λοιπόν ας μην δείχνουν με τον πλέον προκλητικό τρόπο ότι βρίσκονται σε «διατεταγμένη» υπηρεσία για να παρεμποδίσουν την αποκάλυψη των κλεφτών του δημοσίου χρήματος... Σκόρπισαν σαν φαρμάκια και με τα φάρμακά μας έκαναν dolce vita»

Υπονομευτές της πραγματικής αλήθειας  όσοι ήθελαν να καταθέσει η σύζυγος του Στουρνάρα!