Ντόρα Μπακογιάννη: Η πανευτυχής γιαγιά έφερε κεράσματα στη Βουλή!

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πανευτυχής γιαγιά έφερε κεράσματα στη Βουλή!
Ενημερώθηκε: 12/10/17 - 18:59

Ντόρα Μπακογιάννη: Περήφανη και πανευτυχής γιαγιά δηλώνει - και πάλι - η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η οποία έφερε κεράσματα στη Βουλή!

Η κ. Μπακογιάννη έγινε για μία ακόμα φορά γιαγιά, αυτή την φορά από τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη και τη σύζυγο του πλέον Σία Κοσιώνη, και είναι ενθουσιασμένη που το νέο της εγγόνι γεννήθηκε ξανθό, σύμφωνα με δηλώσεις της.

Το μωρό ήρθε στον κόσμο την Δευτέρα 9/10 απουσία του πατέρα του αλλά παρουσία της γιαγιάς του! Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με δημοσιεύματα μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί στο μαιευτήριο και είχε στο πλευρό της όχι τον σύζυγο αλλά την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη καθώς ο κος Μπακογιάννης βρισκόταν εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε περιχαρής στη Βουλή και κάλεσε τους πάντες στο Εντευκτήριο να παραγγείλουν καφέδες, χυμούς κ.α. «Σήμερα κερνάω, πρώτη φορά στην οικογένεια Μητσοτάκη ήλθε ξανθός απόγονος», τους είπε η Ντόρα Μπακογιάννη σύμφωνα με τα parapolitika. «Και ο Κώστας μου ανοιχτόχρωμος ήταν όταν γεννήθηκε, αλλά αυτό το παιδί είναι το κάτι άλλο», συμπλήρωσε ενθουσιασμένη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σία Κοσιώνη: Πώς «έσπασαν» τα νερά - Η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)