Ποιον δείχνει ο Ευαγγ. Αντώναρος πίσω από το κόμμα Μπαλτάκου - Καμμένου;

Ποιον δείχνει ο Ευαγγ. Αντώναρος πίσω από το κόμμα Μπαλτάκου - Καμμένου;
Ενημερώθηκε: 12/07/18 - 12:12

Με το γνωστό δηκτικό του τρόπο σχολιάζει ο Ευάγγελος Αντώναρος τη δημιουργία νέου κόμματος στο χώρο της Δεξιάς από τους Δημήτρη Καμμένο και τον Τάκη Μπαλτάκο. Μάλιστα αφήνει υπονοούμενα ότι πίσω από την κίνηση των δύο υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο που κινεί τα νήματα.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος στο λογαριασμό του στο facebook “σφάζει με το μπαμπάκι”  χαρακτηρίζοντας “ασόβαρη” την προαναγγελία κόμματος “χωρίς όνομα και από δύο μόλις άτομα” που έσπευσαν “με δημοκρατικό τρόπο να μοιράσουν μεταξύ τους τα αξιώματα στο ανύπαρκτο κόμμα”.

Το καλύτερο όμως το αφήνει για το τέλος, όπου αναφέρει ότι για τη βιασύνη μπορεί να γίνουν πολλές υποθέσεις, “εκτός αν έχει σημαντικό λόγο να βιάζεται κάποιο πρόσωπο στο παρασκήνιο που δεν εμφανίζεται ως…ιδρυτής…”

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

“Πιο ασόβαρο πράγμα απο την…προαναγγελία της ίδρυσης κόμματος από δύο μόλις άτομα και μάλιστα χωρίς…όνομα δεν μπορεί να υπάρξει. Αλλά βέβαια οι δυο συνιδρυτές έσπευσσν με ιδιαίτερα…δημοκρατικό τρόπο να μοιράσουν μεταξύ τους τα αξιώματα στο ανύπαρκτο κόμμα. Γιατί τόση βιασυνη…υποθεσεις μπορει να γίνουν πολλές. Εκτός κι αν έχει σημαντικό λόγο να βιάζεται κάποιο πρόσωπο στο παρασκήνιο που δεν εμφανίζεται ως…ιδρυτης…”