Ποιους καταγγέλλει ο Ευάγγελος Αντώναρος για το «κόψιμο» του Γιούνκερ από εκδήλωση στο ίδρυμα «Καραμανλή»

Ποιους καταγγέλλει ο Ευάγγελος Αντώναρος για το «κόψιμο» του Γιούνκερ από εκδήλωση στο ίδρυμα «Καραμανλή»
Ενημερώθηκε: 26/04/18 - 20:30

Καταγγελία από τον Ευάγγελο Αντώναρο για κάποιους οι οποίοι «έκοψαν» τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από εκδήλωση στο ίδρυμα «Καραμανλή» για τα 20 χρόνια από τον θάνατό του ιδρυτή της ΝΔ.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, εξαπέλυσε τα πυρά προς «κάποιους μαυρογυαλούρους», όπως τους χαρακτηρίζει, οι οποίοι «εν έτει 2018 δεν αντιλαμβάνονται ότι το εθνικό συμφέρον είναι πάνω από μικροπολιτικούς υπολογισμούς», όπως καταγγέλλει.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο  δύο είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το «κόψιμο» στο πρόεδρο της Κομισιόν, οι οποίοι όπως λέει «φοβήθηκαν ότι θα μιλούσε θετικά για τη κυβέρνηση Τσίπρα και την οικονομική πρόοδο της χώρας».

Αναλυτικά η ανάρτησή του κ. Αντώναρου αναφέρει:

«Λίγες είναι οι πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες που δίνονται σε μια χώρα να τιμήσει τα σπουδαία τέκνα της.

Μια τέτοια μοναδική ευκαιρία χάθηκε ανεπιστρεπτί αυτη την εβδομάδα με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων απο τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του σπουδαιότερου Ευρωπαίου πολιτικού της χώρας.

Μικροκομματικές αντιλήψεις — δύό μόνον ανθρώπων όπως μαθαίνω — εμπόδισαν και τελικά ματαίωσαν τη διοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης όπου θα μιλούσε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούνκερ. Φοβήθηκαν ότι θα μιλούσε θετικά για τη κυβέρνηση Τσίπρα και την οικονομική πρόοδο της χώρας. Και πάτησαν πόδι — όπως μαθαίνω. Γιατί η αναμενόμενη ομιλία Γιούνκερ θα ήταν σε αντίθεση με την καταστροφολογία της Νέας Δημοκρατίας.

Κρίμα. Όχι μόνο γιατί έτσι αποξενώνουμε πραγματικούς φίλους της χώρας στο εξωτερικό. Αλλά και γιατί κάποιοι Μαυρογιαλούροι».

Ανάρτηση Ευάγγελου Αντώναρου στο Facebook