Πρωτοχρονιά 2018: Ατάκες με... νόημα στο Μέγαρο Μαξίμου - Τα «έψαλλαν» στον Πρωθυπουργό (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοχρονιά 2018: Ατάκες με... νόημα στο Μέγαρο Μαξίμου - Τα «έψαλλαν» στον Πρωθυπουργό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 31/12/17 - 14:33

Πρωτοχρονιά 2018: Τα... έψαλλαν σήμερα (31/12) στον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πολιτιστικοί σύλλογοι δίνοντάς του πολλά δώρα και χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος άκουσε τα κάλαντα από δύο πολιτιστικούς Συλλόγους, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα στάθηκαν μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και γεμάτοι χαμόγελα τα… άκουσαν από μικρούς και μεγάλους! 

Ο κος Τσίπρας χαιρέτισε ένα - ένα τα μικρά παιδιά, ανταλλάσσοντας ευχές και μαθαίνοντας από το καθένα τι δώρο έχουν ζητήσει να βρουν κάτω από το δέντρο το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς.

Μπορεί τα δώρα που έλαβε ο Έλληνας Πρωθυπουργός να ήταν πολλά αλλά ένα φαίνεται πως το χάρηκε περισσότερο. «Έφερες το καλύτερο!», είπε γελώντας στο μέλος του πολιτιστικού συλλόγου «Μερακλήδες Αρτας»- τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού- όταν του έδειξε το τσίπουρο που θα του χάριζε.

«Είπα στη γυναίκα σας, να σας δίνει από λίγο να έχετε κεφάλι νηφάλιο», ήταν η απάντηση που πήρε, για να ακολουθήσει η... απίθανη ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για την Περιστέρα Μπαζιάνα, που ήταν λίγο πιο πέρα. «Δεν ξέρει αυτή, είναι νύφη».

Ο συνομιλητής του όμως δεν άφησε την ατάκα να... πέσει κάτω. «Πώς δεν ξέρει, αφού αμέσως έστειλε για ποτήρια... Να πίνετε από λίγο, γιατί έχει πολλά προβλήματα η χώρα και πρέπει να ανταπεξέλθετε», είπε στον πρωθυπουργό.

Βέβαια, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλαβε μόνο δώρα αλλά μοίρασε κιόλας. Έδωσε παιδικά βιβλία, τα οποία στη συνέχεια τα παιδιά ξεφύλλισαν με την κα Μπαζιάνα, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, ενώ ο κος Τσίπρας είχε συζήτηση με τους δασκάλους των παιδιών. Μάλιστα, μοίρασε αναμνηστικά δώρα και στις γυναίκες του πολιτιστικού συλλόγου.