Συνάντηση Κώστα Καραμανλή-Νίκου Ταχιάου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/12) ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής
Ενημερώθηκε: 10/12/18 - 18:05

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/12) ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και κράτησε μια ώρα,ενώ έγινε σε πολύ καλό κλίμα με κυρίως συζήτηση τις εξελίξεις στην Θεσσαλονίκη και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καραμανλής ευχήθηκε επιτυχία στον κ. Ταχιάο, και συμφώνησαν να είναι σε επικοινωνία, με πρώτη ευκαιρία στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ την Παρασκευή.

Αναμένεται παράλληλα και νέα κοινή τους συνάντηση.

Η φωτογραφία από το παρελθόν και η ευγνωμοσύνη στον Κώστα Καραμανλή

 

Στη συνάντηση αυτή αναφέρεται ο κ. Ταχιάος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, με μια φωτογραφία πριν από 28 χρόνια που δείχνει τον Κώστα Καραμανλή, νέο βουλευτή τότε της ΝΔ, τον τότε δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ντίνο Κοσμόπουλο και τον Νίκο Ταχιάο, δημοτικό σύμβουλο.

«Πριν από 28 χρόνια, ως νεαρός βουλευτής ο Κώστας Καραμανλής "έβαζε πλάτη" για την εκλογή του Ντίνου Κοσμόπουλου ως δημάρχου Θεσσαλονίκης», έγραψε ο Ν. Ταχιάος και συμπλήρωσε: «Σήμερα, ο επίσης νεαρός δημοτικός σύμβουλος που ποζάρει δίπλα του στην φωτογραφία του 1990, είχε την χαρά να ανταλλάξει μαζί του απόψεις για την πόλη και την πολιτική. Ελάχιστοι διαθέτουν το πολιτικό αισθητήριο του Κώστα Καραμανλή και το ταλέντο να είναι με δυο κουβέντες πάντα to the point. Τον ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διέθεσε. Και όσο για τα υπόλοιπα; Παραπολιτικά δεν υπάρχουν, με τον Καραμανλή μόνο πολιτική. Θα το δείτε εν καιρώ. Πού; Στη Θεσσαλονίκη».