Τα συγχαρητήρια Τσίπρα στον βατραχάνθρωπο γιο του Μπαλτάκου

 
Σίγουρα κανείς δεν περίμενε τα πρωθυπουργικά συγχαρητήρια στον γιο του Τάκη Μπαλτάκου

Ενημερώθηκε: 15/02/18 - 19:22

O Αλέξης Τσίπρας, από το υπουργείο Ναυτιλίας, έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία, υπογραμμίζοντας,μεταξύ άλλων ότι η ελληνική κυβέρνηση απαντά στη θρασυδειλία, «με γενναιότητα και ψυχραιμία».

militaire.gr 

Κατά την παραμονή του στον θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου, συνεχάρη το πλήρωμα του ΓΑΥΔΟΣ που ενεπλάκη στο επεισόδιο με το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής.Όμως, σύμφωνα με το θέμα συζήτησης έγιναν τα συγχαρητήρια που έδωσε σ΄ έναν βατραχάνθρωπο της. Ήταν ο Δημήτρης Μπαλτάκος υιός του Τάκη Μπαλτάκου.

"

Αλέξης Τσίπρας σε Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε καμία αμφισβήτηση της εδαφικής ακεραιότητας

Ο Τάκης Μπαλτάκος υπήρξε γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Σαμαρά, μέχρι την παράιτησή του, λόγω της παράνομα μαγνητοσκοπημένης συζήτησης που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής που είχε γίνει θέμα.

“Είσαι Αξιωματικός, βατραχάνθρωπος και επιστήμονας. Τέτοιους θέλουμε”, είπε στον Δημήτρη Μπαλτάκο ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Δ.Μπαλτάκος κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στη ΜΥΑ , έκανε διδακτορικό με θέμα τη στρατηγική. Τα πρωθυπουργικά συγχαρητήρια δεν ήταν κάτι που αναμενόταν και γι΄ αυτό συζητήθηκαν.