Αλέξης Τσίπρας: Ετοιμάζει «ρουσφέτι» σε ΓΑΠ με καλές μηνιαίες αποδοχές;

Αλέξης Τσίπρας: Ετοιμάζει «ρουσφέτι» σε ΓΑΠ με καλές μηνιαίες αποδοχές;
Ενημερώθηκε: 26/01/19 - 16:49

Τι γράφει σχετικά ο Μαυρίδης του «Φιλελεύθερου» και ποιες είναι οι μηνιαίες αποδοχές…

Μπορεί ο Θανάσης Μαυρίδης του «Φιλελεύθερου» να μην κατονομάζει τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά τον «φωτογραφίζει» κανονικά όταν εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζει οτι ο Τσιπρας ενδέχεται να προτείνει τον πρώην πρωθυπουργό για Επίτροπο της χώρας την επόμενη πενταετία.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος αναφέρει οτι αν οι εθνικές εκλογές γίνουν το Μάρτιο το προνόμιο της πρότασης ανήκει στη νέα κυβερνηση. Αν όμως οι εκλογές γίνουν στο τέλος Μαΐου ή και αργότερα τότε η πρόταση θα γίνει απο τον Αλέξη Τσίπρα (για τη θέση του νέου Επιτρόπου της Ελλάδας). Σημειώνοντας οτι ο Επίτροπος ειναι μια καλή δουλειά, με καλά χρήματα, κοσμοπολίτικη ζωή και μια καλή υποθήκη για μελλοντικές φιλοδοξίες. Για αυτό και ο Μαυρίδης τη χαρακτηρίζει ως «Το καλύτερο ρουσφέτι που μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν πρωθυπουργό»!

Και κάπως έτσι ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» οδηγείται στον εξής συλλογισμό: «Ποιος λοιπόν μπορει να ειναι αυτος ο ένας. Μα κάποιος απο τον οποίο (ενν ο Τσίπρας) θα μπορεί να αντλήσει πολιτικό κεφάλαιο το οποίο και το εχει απόλυτη ανάγκη αυτήν τη στιγμή. Αυτος ειναι ένας ακομη λόγος για τον οποίο φιλτράρω πάλι και πάλι τις όποιες δηλώσεις στήριξης στον Αλέξη Τσίπρα γίνονται απο διάφορους πολιτικούς που δεν ανήκουν στο δικό του χώρο»! Και καταλήγει «φωτογραφίζοντας» τον ΓΑΠ: «Σας είπα οτι ειναι καλή δουλειά ο επίτροπος. Έλκει σημαντικά πολιτικά στελέχη σε όλη την Ευρώπη. Ακομη και… πρώην πρωθυπουργούς! Αυτό το «πρώην» κρατήστε το»!

Ο Μαυρίδης κλείνει την ανάλυση του αποκαλύπτοντας τα αστρονομικά ποσά που εισπράττει ένας επίτροπος: «Ο μισθός του Επιτρόπου ειναι 24.374 ευρώ το μηνα. Προσθέστε ενα εφάπαξ ποσό 41.334,40 (ωραίο αυτό το 0,40) για έξοδα εγκατάστασης και ένα ακόμη 20.667,20 ευρώ για έξοδα μετεγκατάστασης, όταν αποχωρήσει! Μέσα στο έτος υπάρχει και μια «συμπληρωματική ενίσχυση» η οποία κυμαίνεται απο 8.266,88 ευρώ εως 13.433,68 ευρώ»!

 

Πηγή: enimerosi24.com