Ανακοίνωση Τσίπρα για το συλλαλητήριο: Ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής

Μόνο..Χρυσαυγίτες βλέπει ο Αλέξης Τσίπρας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έπνιξε στα χημικά γέροντες και παιδιά
Ενημερώθηκε: 20/01/19 - 18:08

Ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα εκδόθηκε πριν από λίγο.

Ωστόσο το μεγάλο λάθος είναι για μια ακόμα φορά ότι ο Αλέξης Τσίπρας, βλέπει ότι το συλλαλητήριο στελεχώθηκε από ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής, δικαιολογώντας με αυτό τον τρόπο τα απανωτά χημικά που έριξε η Αστυνομία.

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Οργή κόσμου για το απανωτό "κοκτέιλ" χημικών σε γυναικόπαιδα

 

Γράφει η ανακοίνωση: 

  «Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία», αναφέρει η ανακοίνωση από το Μαξίμου.   «Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία». Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε», συνεχίσει η δήλωση από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.  

Χρυσή Αυγή: Παρακρατικοί κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα επεισόδια

 

Η Χρυσή Αυγή απάντησε με σκληρό τρόπο προς το Μαξίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

ο παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ με οργανωμένο σχέδιο και με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους του, που δεν συλλαμβάνονται ποτέ, έπνιξε στα χημικά την πλατεία Συντάγματος και αμαύρωσε το συλλαλητήριο αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων για την Μακεδονία μας.

Το Μαξίμου προσπαθεί ψευδώς να εμπλέξει στα επεισόδια την Χρυσή Αυγή, συκοφαντώντας για πολλοστή φορά το Κίνημά μας.

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες και καταγγέλλει το παρακράτος, που για μια ακόμη φορά προσπάθησε να διαλύσει μια μεγάλη σε όγκο συγκέντρωση Ελλήνων Πατριωτών.