«Άρχισαν τα όργανα» στον ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά το «βιολί» κρατά ο Πολάκης... - Απέδωσε τα... δέοντα στην Αχτσιόγλου

 
polakis axtsioglou

Ενημερώθηκε: 18/09/23 - 10:09

Με την ανακοίνωση των αποτελεσματων της πρώτης κάλπης όπου ο κ. Κασσελάκης προηγείται με εννιά μονάδες της κας Αχτσιόγλου άρχισαν και τα «καρφιά» που προδιαγράφουν μια συγκρουσιακή εβδομάδα όσον αφορά στην κούρσα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα «όργανα» άρχισαν και μάλιστα πριν σβήσουν τα φώτα στα εκλογικά κέντρα. Πρωταγωνιστής; Ποιος άλλος... Ο γνωστός Πολλάκης, που έχει πάρει «υπό την εποπτεία του» τον κ. Κασσελάκη, ανέλαβε να απαντήσει στα καρφιά της Ε. Αχτσιόγλου αποδίδοντας τα δέοντα... Ουσιαστικά της καταλόγισε μέγιστη ευθύνη για τη «μη αντιπολίτευση» και κατά συνέπεια την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Η Έφη Αχτσιόγλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρή στις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος που την έφερνε δεύτερη με 36,21% πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη που έλαβε το 45,47 % των ψήφων:

«Η επόμενη Κυριακή θα καθορίσει αν τους αγώνες θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας» είπε η Έφη Αχτσιόγλου έξω από τα γραφεία του κόμματος, τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Θα καθορίσει αν τους πολιτικούς αγώνες που θα έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους, όρους σοβαρότητας και ευθύνης».

Τις αιχμές της κ. Αχτσιόγλου δεν άφησε ασχολίαστες ο Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας επίθεση προς το πρόσωπό της, χωρίς βέβαια να την κατονομάζει.

«Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε ….και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακή!

Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής, της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης !!

Υγ Δηλαδή μας είπε πως το 46-47% που ψήφισε Κασσελάκη σήμερα δεν ξέρει από πολιτική και είναι θολό!!!

Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook αργά τη νύχτα -λίγο μετά τις δηλώσεις Αχτσιόγλου- δείχνοντας τι θα ακολουθήσει εντός ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ