Βασίλης Λεβέντης: Πασίγνωστος ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς» στο ψηφοδέλτιο του! (Video)

Βασίλης Λεβέντης: Πασίγνωστος ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς» στο ψηφοδέλτιο του! (Video)
Ενημερώθηκε: 15/03/19 - 18:01

Ένωση Κεντρώων: Παρά το γεγονός ότι το κόμμα έχει στιγματιστεί από τις πολλές ανεξαρτητοποιήσεις ή αποχωρήσεις βουλευτών, υπάρχει ένας άνθρωπος που παραμένει πιστός στον Βασίλη Λεβέντη...

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Παπαθανάση, ο οποίος όπως ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα, θα κατεβεί υποψήφιος στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, από όπου αντλεί την καταγωγή του. Ο ίδιος είχε συμμετάσχει μάλιστα και στο προεκλογικό σποτ του κόμματος τον Σεπτέμβριο του '15, στις τελευταίες εκλογές. Στις οποίες, ο Βασίλης Λεβέντης κατάφερε μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών του, να μπει στη Βουλή.

1

«Ο Γιάννης Παπαθανάσης θα δώσει την εκλογική μάχη στον τόπο που αγάπησε και μεγάλωσε, ενώνοντας τις δυνάμεις με όλους τους ενεργούς πολίτες για μια ισχυρή Ένωση Κεντρώων», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του «Σταύρακα» στο δημοφιλές σήριαλ, το «Καφέ της Χαράς», καθώς και από τη συμμετοχή του σε διαφημίσεις.

Ωστόσο, μια από αυτές τις διαφημίσεις για γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών ήταν αυτή που εκτόξευσε την καριέρα του. Μιλάμε φυσικά, για εκείνη στην οποία λάνσαρε τη φράση «για τη φουκαριάρα τη μάνα μου», με το στιλ του Νίκου Ξανθόπουλου.

Αναμφισβήτητα ήταν μια από τις κορυφαίες ατάκες των τελευταίων ετών που πέρασαν γρήγορα και στην καθομιλουμένη.

Δείτε το προεκλογικό σποτ του Γιάννη Παπαθανάση για την Ένωση Κεντρώων: