Έφη Αχτσιόγλου: «Έχω σχέση με πολιτικό. Δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;»

Έφη Αχτσιόγλου: «Έχω σχέση με πολιτικό. Δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο... Α' Αθηνών υποψηφιότητα»
Ενημερώθηκε: 26/06/19 - 14:12

«Έχω σχέση με πολιτικό. Δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο... Α' Αθηνών υποψηφιότητα», είπε ούσα έτοιμη από καιρό η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη που έδωσε στο RISE TV. Μια σχέση για την οποία αρκετές φορές έγιναν αναφορές στα ΜΜΕ, χωρίς όμως ποτέ να επιβεβαιωθεί με κάποιο τρόπο.

Η υπουργός Εργασίας ρωτήθηκε στη μικρής διάρκειας συνέντευξη αν θα έκανε σχέση με πολιτικό με την ίδια να απαντά - σαν να ήταν προετοιμασμένη από καιρό για την ερώτηση - «έχω σχέση με πολιτικό».

Σε μια προσπάθεια, ωστόσο, να δείξει ότι δεν πρόκειται για αποκάλυψη όσον αφορά τη σχέση αυτή και στην ερώτηση «να ρωτήσω κάτι παραπάνω» απαντά με ένα αμήχανο χαμόγελο «ε, δεν ξέρετα τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, η Έφη Αχτσιόγλου η οποία είναι υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ προμόταρε και την υποψηφιότητα του κ. Τζανακόπουλου κάνοντας το σήμα της νίκης και λέγοντας «Α΄ Αθηνών υποψηφιότητα».

Ωστόσο υποστήριξε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του Δημήτρη Τζανακόπουλου επιχειρώντας να κάνει χιούμορ με τη δικαιολογία «είστε καλά; Έχετε ακούσει το νόμο GDPR για τα προσωπικά δεδομένα; Να είμαστε σοβαροί».

Στην ίδια συνέντευξη η υπουργός Εργασίας και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική περίοδο αποκαλύπτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει αργοπορημένος στις συνεδριάσεις καθώς και ότι εκνευρίζεται εύκολα.

Όσον αφορά τη διατροφή της η κυρία Αχτσιόγλου υποστηρίζει ότι εφαρμόζει τη διατροφή του... φαντάρου με «τυρόπιτα με milko» αλλά και ότι τρώει καθημερινά 40 κορόμηλα την ημέρα «γιατί τα ανακάλυψα στην Αθήνα»!

Η Έφη Αχτσιόγλου ερωτάται τέλος ποιος είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης στην ιστορία και απαντά Ρήγας Φεραίος.