Φρ. Μπελέρης: Δηλώνει «δικαιωμένος» μετά την εκλογή του — «Ελπίζω ο κ. Ράμα να κατάλαβε»

 
BELERIS

Ενημερώθηκε: 11/06/24 - 23:37

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρης, δήλωσε «δικαιωμένος», μετά την εκλογή του, κατά την πρώτη του συνέντευξη, έπειτα από τις ευρωεκλογές, την οποία έδωσε στο OPEN TV, μέσα από τις φυλακές, όπου κρατείται.

«Είναι μια δικαίωση για όσα πέρασα και περνάω εδώ κι ένα χρόνο. Αλλά πάνω από όλα είναι ένα βήμα για να συνεχίσω να αγωνίζομαι γι’ αυτό που έκανα σε όλη μου τη ζωή. Κι ευχαριστώ θερμά όσους με βοήθησαν σε αυτό.  Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο εθελοντή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.»

«Η χαρά και η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη. Όταν μίλησα με την οικογένειά μου και μου είπαν ότι εκλέγομαι, συγκινηθήκαμε όλοι μας. Αλλά η μεγαλύτερη χαρά μου ήταν όταν έμαθα για τους πανηγυρισμούς και την χαρά που πήραν οι συμπολίτες μου στην Χειμάρρα», είπε ο κ. Μπελέρης, περιγράφοντας τα συναισθήματά του, έπειτα από την εκλογή του.

«Ελπίζω ο κ. Ράμα να κατάλαβε ότι οι πρακτικές αυτές στην Ευρώπη δεν περνάνε. Μια χώρα που θέλει να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας οφείλει να σέβεται την Δημοκρατία, το κράτος δικαίου, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και τις ελευθερίες των πολιτών. Αυτό θα είναι προς όφελος και του Αλβανικού Λαού στο σύνολό του», σχολίασε ο φυλακισμένος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μπελέρης είπε ότι σκοπεύει να ενημερωθεί για όλα, να διαλέξει συνεργάτες και «να κάνω ότι χρειάζεται ώστε να μπορέσω να είμαι χρήσιμος.» Είπε ακόμα ότι η εκλογή του έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και χαρά και πείσμωσε τους συμπολίτες του στην Χειμάρρα. «Νομίζω ότι οι πιθανότητες να κερδίσει ο υποψήφιος της Ομόνοιας είναι αυξημένες», πρόσθεσε.

Ο κ. Μπελέρης είπε ακόμα ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους νέους ευρωβουλευτές, στην οποία συμμετείχε με τηλεδιάσκεψη, έγινε σε πολύ ζεστή και πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα. «Ο πρωθυπουργός στάθηκε όλο αυτό το διάστημα σε μένα και προς την οικογένειά μου. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι χρήσιμος στην παράταξη και στην πατρίδα», κατέληξε ο Φρέντι Μπελέρης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ