Γεροβασίλη για τις offshore: "Δεν ξεπλύθηκε κανείς" - Τι απαντά η ΝΔ

Γεροβασίλη για τις offshore: "Δεν ξεπλύθηκε κανείς" - Τι απαντά η ΝΔ
Ενημερώθηκε: 03/06/16 - 19:23

 Απολύτως σωστή χαρακτήρισε τη ρύθμιση για τις offshore, η οποία ψηφίστηκε την Κυριακή η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως η ρύθμιση ήταν απαραίτητη για να εφαρμοστεί καλύτερα ο σχετικός νόμος του 2010. Στη συνέχεια τόνισε πως δεν υπήρξε κάποια συγκάλυψη:

 «Δεν ξεπλύθηκε κανένας με την ρύθμιση αυτή και αυτό θα φανεί εκ των υστέρων», υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη, ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι έκανε λαϊκίστικη διαχείριση και στο τέλος έβαλε «τεράστιο αυτογκόλ» με την αποχώρησή της από την Ολομέλεια πριν την ψηφοφορία.

 Η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ακόμη ότι δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού, ενώ σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο υιοθέτησης της κοινής αναλογικής στον εκλογικό νόμο είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεχάσει τις δεσμεύσεις και τις αρχές της.

 Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κουμουτσάκος δήλωσε στην ΕΡΤ πως ενδεχομένως θα έπρεπε να μην είχαμε αποχωρήσει από τη συζήτηση, αλλά το κάναμε για να φανεί η γελοιότητα της κυβέρνησης με τις τροπολογίες.