Γιώργος Αυτιάς: Είπε «όχι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Έντονο παρασκήνιο...

Γιώργος Αυτιάς: Είπε «όχι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Έντονο παρασκήνιο...
Ενημερώθηκε: 06/02/19 - 09:57

Δεν θα κατεβεί τελικά υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Γιώργος Αυτιάς, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στην συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το βράδυ της Τρίτης, λόγω των αντιδράσεων στο εσωτερικό του κόμματος από τους άλλους υποψήφιους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news247.gr, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρότεινε στον γνωστό δημοσιογράφο να είναι υποψήφιος του κόμματος στη Β' Πειραιά. Ακόμα θα μπορούσε να διαλέξει όποια άλλη περιφέρεια ήθελε, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο, όπως αρχικά είχε συζητηθεί μεταξύ τους.

Το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο, όπως είχαν αποκαλύψει τα «Παιχνίδια Εξουσίας», προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της Πειραιώς, καθώς όλοι οι άλλοι υποψήφιοι είδαν όχι απλώς να χάνεται μια έδρα αλλά και να θεωρούν ότι η πρώτη θέση στις ευρωεκλογές θα καταλαμβάνονταν από το γνωστό δημοσιογράφο.

«Θα μείνω στην τηλεόραση» φέρεται να είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γ. Αυτιάς, που ήθελε να βρεθεί στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρει στους συνομιλητές του, μόνο και μόνο για να υπερασπίσει τα δικαιώματα των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων, καταλήγει το δημοσίευμα.