Γιώργος Τσίπρας: Aθλιότητες τα περί αργομισθίας, το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» προκαλεί αηδία

 
τσιπρας

Ενημερώθηκε: 20/06/24 - 18:54

Για ψεύδη κατηγόρησε ο Γιώργος Τσίπρας την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, αναφορικά με τις δηλώσεις της περί αργομισθίας και κατ’ εξαίρεση μισθοδοσίας. 

«Σχετικά με δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου κ. Βούλας Κεχαγιά. Ολα όσα της είπαν να δηλώνει και με αφορούν είναι απολύτως ψευδή. Το γνωρίζει και η ίδια. Οι αθλιότητες για «αργομισθία», για δήθεν αίτημά μου για «κατ’ εξαίρεση μισθοδοσία», για δήθεν αίτημά μου για «ασφαλιστική κάλυψη» κλπ, είναι εκ των υστέρων κατασκευές νοσηρών εγκεφάλων» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα». 

Υπενθυμίζεται πως μετά τη γνωστοποίηση της απόλυσής του, πηγές της Κουμουνδούρου μετέφεραν πως ο Γιωργος Τσίπρας είχε έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως διευθυντής της Κ.Ο., παρόλο που είχε πάψει να βρίσκεται στη θέση αυτή εδώ και τρεις μήνες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος είχε ζητήσει να συνεχίσει να πληρώνεται για έναν επιπλέον μήνα, μετά την αντικατάστασή του και την υποβολή υποψηφιότητας στην Ευρωβουλή, ώστε να διατηρήσει την ασφαλιστική κάλυψη κι έμεινε τελικά έμμισθος για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ό,τι είχε ζητήσει.

«Θα ήταν απλώς για γέλια αν δεν σηματοδοτούσαν το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» της Κουμουνδούρου που προκαλεί το λιγότερο αηδία» σημειώνει στη σημερινή του ανάρτηση ο Γιώργος Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «εσωκομματικά «κομμένο» εδώ και πολλούς μήνες».

«Οχι γιατί ασκούσα εσωκομματική αντιπολίτευση αλλά γιατί απλώς δεν ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου στους «Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!». Εκεί καταντήσαμε. Το γνωρίζει και η κ. Βούλα Κεχαγιά. Οτι το «κόψιμό» μου θα το ακολουθούσε η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα, ήταν επίσης αναμενόμενο. Ότι αυτή η επιχείρηση είναι τόσο παιδαριώδης και πρόδηλα στον καθένα κακεντρεχής, απλώς δείχνει την ποιότητα των νέων αφεντικών της Κουμουνδούρου. Και επικίνδυνοι και πολύ «λίγοι». Αναμένω ακόμη, όπως και άλλοι συνυποψήφιοι και ψηφοφόροι, τα αναλυτικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτες παγκοσμίως «εκλογές» για τις οποίες δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα, παρά μόνο μια στεγνή ανακοίνωση για το ποιοι προκρίνονται, κατά το «πίστευε και μη ερεύνα». Κι αυτό, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, σωστά, ζητά περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση, αλλά και διεθνείς παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ