Κων/νος Μπόγδανος: Ανακοινώνει το απόγευμα την «Εθνική Συμφωνία» και τη συνεργασία με Τζήμερο - Κρανιδιώτη

 
Κων/νος Μπόγδανος: Ανακοινώνει το απόγευμα την «Εθνική Συμφωνία» και τη συνεργασία με Τζήμερο - Κρανιδιώτη

Ενημερώθηκε: 05/04/22 - 12:37

Έξι μήνες μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ανακοινώνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Στράτος Βασιλικός" στην οδό Μιχαλακοπούλου, την πολιτική του κίνηση με το όνομα "Εθνική Συμφωνία".

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών οι κ.κ. Κρανιδιώτης και Τζήμερος, ο Νίκος Καραχάλιος.

Όπως ο ίδιος ο κ. Μπογδάνος μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή "Αντιθέσεις" και το Action 24, οι διαπραγματεύσεις με Τζημερο - Κρανιδιώτη («Δημιουργία») είναι σε προχωρημένο στάδιο και όπως αποκάλυψε, το νέο που θα προκύψει θα λέγεται "Εθνική Δημιουργία", ενσωματώνοντας και την πολιτική κίνηση του κ. Μπογδάνου και τη «Δημιουργία».

Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος θα έχει την μια από τις δυο θέσεις αντιπρόεδρου και θα είναι υπεύθυνος και για την επικοινωνιακή τακτική του κόμματος, ενώ την δεύτερη θέση αντιπροέδρου του κόμματος θα κατέχει ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Πρόεδρος του κόμματος έχει αποφασιστεί να είναι ο Θάνος Τζήμερος.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα έχει και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος αφού είναι ο μόνος που έχει την βουλευτική ιδιότητα ενώ την ώρα των εκλογών στα ψηφοδέλτια θα συμμετέχει ένα 25% δικών του στελεχών.

Εάν δεν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή, καθώς οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, το νέο κόμμα θα ανακοινωθεί στις 4 Μαΐου και ιδεολογικές του αρχές θα είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός και ο ευρωατλαντισμός.