Κόντρα Γεωργιάδη- Μανιού: Υμνητές της χούντας, θα σου κάνω μήνυση (video)

Αγρια κόντρα Γεωργιάδη- Μανιού: «Θα σου κάνω μήνυση» (video)
Ενημερώθηκε: 14/05/19 - 19:03

Σκληρή κόντρα στη Βουλή μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού.

Αφορμή η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τις κατηγορίες που εξαπολύει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσον αφορά το θέμα της 7ημερης εργασίας.

Ο κ. Γεωργιάδης, επιτέθηκε στη κυβέρνηση κάνοντας λόγο για φαρισαϊσμό και υποκρισία. «Κόψατε τις συντάξεις και του πιο χαμηλού συνταξιούχους. Ο Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα και έλεγε ποιος βουλευτής θα ψηφίσει την περικοπή του ΕΚΑΣ. Και ο Αλέξης Τσίπρας το έκοψε και το ψηφίσατε εσείς από κάτω. Φαρισαίοι υποκριτές είστε!», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Κάπου εκεί παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μανιός, ο οποίος έκανε λόγο για «υμνητές της χούντας» και πρόσθεσε πως σε συνέδριο που είχε παραβρεθεί το 2013 είχε πει δημόσια ότι η κοστολόγηση στο φάρμακο είναι τέτοια που βοηθά στο να γίνονται συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

«Το να μιλάτε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη χούντα πάει πολύ μετά από αυτά που έγιναν την περασμένη βδομάδα, ειδικά εσείς κ. Μανιέ που στηρίζατε μέχρι πρόσφατα και τον Πάνο Καμμενο. Ο κ. Καμμένος σας αποκαλεί στο βιβλίο του τρομοκράτη και εσείς τον στηρίζατε», ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη. Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα κάνει μήνυση στον κ. Μανιό, για να αποδείξει στη Δικαιοσύνη αυτά που κατήγγειλε το 2013.

Δείτε το στιγμιότυπο: