Κυρώσεις στον... «θεριακλή» κ. Πολάκη και στο καφενείο της Βουλής ζήτησε ο κ. Μπεχράκης

Κυρώσεις στον... «θεριακλή» κ. Πολάκη και στο καφενείο της Βουλής ζήτησε ο κ. Μπεχράκης
Ενημερώθηκε: 01/08/19 - 20:26

Την επιβολή κυρώσεων τόσο στον Παύλο Πολάκη, όσο και στο καφενείο της Βουλής, ζήτησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Παναγιώτης Μπεχράκης, με παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ για την παραβίαση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Μάλιστα, ο κ. Μπεχράκης με αφορμή την επίμαχη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, (την βλέπεται πιο πάνω), ζήτησε την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής.

«Θα ήθελα με την ευκαιρία να απευθύνω παράκληση στον πρόεδρο της Βουλής να τηρήσει τα δέοντα για να επιβληθούν κυρώσεις που προβλέπονται όπως για κάθε πολίτη που παραβιάσει τη νομοθεσία», είπε ο κ. Μπεχράκης, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον έλεγχο του καπνίσματος στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Ζήτησε ακόμα να επιβληθεί ποινή και στο καφενείο της Βουλής επειδή υπήρχαν τασάκια στο τραπέζι, σχολιάζοντας πως «η Βουλή να δείξει το δρόμο για να γίνει όλη η Ελλάδα ευρωπαϊκό κράτος».

«Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει αντίστοιχη παραβίαση στο κράτος που τότε ονομάζονταν FYROM. Ξέρετε τι είχε γίνει; Τότε ο εισαγγελέας είχε πάει στη Βουλή και έκλεισε το καφενείο της Βουλής», είπε ο κ. Μπεχράκης.

Εν αναμονή, λοιπόν, για την αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα.