Μαρέβα Μητσοτάκη: H αντίδραση της στην ατάκα μαθήτριας της ομογένειας (video)

mareva mhtsotakh
Ενημερώθηκε: 26/09/19 - 18:16

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη συνοδευόμενη από τον από τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνη Διαματάρη, βρέθηκε στο δημοτικό σχολείο της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια και το «Ουίλιαμ Σπυρόπουλος» της κοινότητας Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ, όπου την υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της, ένα μικρό κοριτσάκι, μαθήτρια δημοτικού στην ομογένεια είπε μια ατάκα στηνσύζυγο του πρωθυπουργό  Μαρέβα Μητσοτάκη  που σίγουρα θα θυμάται. Η μικρούλα φαίνεται πως αγχώθηκε όταν της ζητήθηκε να μιλήσει ελληνικά και απάντησε με μια πολύ γλυκιά ατάκα...

Η μικρή Μαρία όμως, με τα κόκκινα γυαλιά έκλεψε την παράσταση. Οταν της ζήτησαν να πει κάτι στη Μαρέβα Μητσοτάκη, το κορίτσι της είπε «σ’ αγαπώ πολύ», με τη σύζυγο του πρωθυπουργού να την αγκαλιάζει.

Οπως αναφέρει το ekirikas, μαθητές την υποδέχθηκαν την κα Μητσοτάκη με μια ανθοδέσμη και ένα πανό που έγραφε: «Το Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου καλωσορίζει την Πρώτη Κυρία της Ελλάδας κ. Μαρέβα Μητσοτάκη». Εκείνη, φίλησε τα παιδιά ζήτησε μια φωτογραφία με το πανό για να το βάλει στο γραφείο της και να τους θυμάται, όπως είπε.

«Λατρεύω τα παιδιά και είναι πολύ σημαντική η εκπαίδευση και η ελληνική γλώσσα» είπε η Μαρέβα Μητσοτάκη, ενώ η δασκάλα Χριστίνα Μυτιληναίου-Κύρου της είπε ότι «προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε τα ήθη, τα έθιμα, τη γλώσσα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτή τη χώρα». Από την πλευρά του, οι μαθητές της τρίτης τάξης καλωσόρισαν την Μαρέβα Μητσοτάκη με χορό, στον οποίο συμμετείχε και ίδια. Η σύζυγος του πρωθυπουργού σε συνομιλία της με τα παιδιά τα ρώτησε εάν πήγαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι και σε ποιο μέρος. Μάλιστα, τους είπε ότι την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα θα τα καλέσει να την επισκεφθούν στην Αθήνα.