Με ανένδοτο αγώνα απειλεί την Κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος για την συμφωνία των Πρεσπών

Την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος-Το μήνυμα στο twitter με πολλά νοήματα
Ενημερώθηκε: 05/01/19 - 23:19

Με ξαφνικό tweet, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προανήγγειλε ανένδοτο αγώνα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και την συμφωνία των Πρεσπών. 

Την ίδια στιγμή αποφάσισε την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 9 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί, ημερομηνία που συμπίπτει  χρονικά με την έναρξη των τελικών διαδικασιών στα Σκόπια για την τροποποίηση του Συντάγματος και την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών και το μπαλάκι περνάει στην ελληνική πλευρά.

Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά επιχειρεί από τώρα να στείλει ένα μήνυμα στο Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στέλνει μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί τα τετελεσμένα της Συμφωνίας των Πρεσπών και προειδοποιεί ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εκβιάζονται, δεν απειλούνται και δεν εξαγοράζονται. «Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία» σημειώνει στο «τιτίβισμά» του ο Πάνος Καμμένος, φωτογραφίζοντας τον Νίκο Κοτζιά.

«Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Έχω φίλους στους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ δεν έχει πολιτική, δεν έχει όραμα, είναι ανασφαλής, της αρέσει να είναι πρόβλημα και όχι λύση. Εμένα μου αρέσει να βρίσκω λύσεις, είτε μεθοδικά είτε κόβοντας γόρδιους δεσμούς» είπε ο κ. Κοτζιάς.

Όπως φαίνεται, η τοποθέτηση του Νίκου Κοτζιά ότι «ο Πάνος Καμμένος ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του» εξελήφθη από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ σαν παραδοχή ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επιχείρησε αποστασία αφού κατάφερε να πετύχει τη μεταστροφή κάποιων βουλευτών από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Δείτε την ανάρτηση: