Ν. Καραθανασόπουλος: Είναι πρόκληση να γίνεται λόγος για παραπλανημένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

 
karathanasopoulos

Ενημερώθηκε: 18/05/23 - 14:26

Είναι πρόκληση να γίνεται λόγος για παραπλανημένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, μετά από όλα όσα έχουν δει τη δημοσιότητα, τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, μιλώντας σήμερα το πρωί στο «Action 24» σχολιάζοντας την προτροπή του Αλ. Τσίπρα στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, ο κ. Καραθανασόπουλος, οι ναζιστές φασίστες θα χτυπηθούν με όρους κινήματος σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε γειτονιά, σχολείο και σχολή.

«Στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή». είπε ο κ. Τσίρπας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαίρεσε από το κάλεσμα τους εγκληματίες και τους δολοφόνους.

Στη συνέχεια ο κ. Καραθανασόπουλος, επισήμανε ότι επιχειρείται να διαμορφωθεί κλίμα πόλωσης με εκβιαστικά διλήμματα προς τον λαό ενόψει των εκλογών για να συγκαλυφθεί ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν παρεμφερή προγράμματα και δεσμεύονται σε βασικές κατευθύνσεις την επόμενη μέρα που θα είναι πιο δύσκολη για τον λαό.

Μια επόμενη μέρα που, όπως είπε ο Ν. Καραθανασόπουλος, θα περιλαμβάνει κατεδαφισμένα εργασιακά δικαιώματα, αιματοβαμμένα πρωτογενή πλεονάσματα και επίθεση στο βιοτικό επίπεδο από όποια κυβέρνηση προκύψει, γι’ αυτό κάλεσε τον λαό να μην έχει αυταπάτες σχετικά με το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Τέλος, παρατήρησε επιλεκτικότητα για τις υποθέσεις διαφθοράς από τα τρία παραπάνω κόμματα, καθώς από κοινού απέρριψαν τα προηγούμενα χρόνια την πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ