ΝΔ: Ανακοινώνονται οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές — Φρέντι Μπελέρης και Ελεονώρα Μελέτη ανάμεσά τους

 
nea dimokratia grafeia

Ενημερώθηκε: 15/04/24 - 18:33

Σημείο εκκίνησης της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί η παρουσίαση του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου από τον πρωθυπουργό. 

Μέχρι στιγμής, η κυβερνητική παράταξη έχει ανακοινώσει τα ονόματα 32 υποψηφίων, με τελευταίο αυτό του δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά. Γεγονός που σημαίνει ότι σήμερα θα ανακοινωθούν τα δέκα τελευταία ονόματα. 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο κλείδωσαν όπως όλα δείχνουν δυο υποψηφιότητες.

Η πρώτη είναι αυτή του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη

Ενώ μέχρι την Παρασκευή οι πληροφορίες έφερναν τον κ. Μπελέρη να βρίσκεται εκτός γαλάζιας λίστας, τελικά οι ζυμώσεις που έγιναν στο κυβερνητικό επιτελείο κλείδωσαν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, με τον πρωθυπουργό να αποφασίζει την παρουσία του κ. Μπελερη στο ευρωψηφοδέλτιο.

Η δεύτερη υποψηφιότητα είναι αυτή της δημοσιογράφου, Ελεονώρας Μελέτη. Μια υποψηφιότητα που επίσης κλείδωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Τα οκτώ ονόματα που απομένουν προς ανακοίνωση θα έχουν σύμφωνα με πληροφορίες τοπικά χαρακτηριστικά. 

Θα προέρχονται από τις περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Αχαΐας, ενώ αναμένεται και μια υποψηφιότητα από τον αγροτικό κόσμο της χώρας. 

Στόχος άλλωστε της Νέας Δημοκρατίας είναι στο ψηφοδέλτιό της να εκπροσωπούνται άπασες οι κοινωνικές ομάδες και αυτό θα αποτυπωθεί και στις σημερινές ανακοινώσεις.

Πηγή: ΕΡΤ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ