ΝΔ: Μηνυτήρια αναφορά κατά της "Αυγής" για fake news από τον εισηγητή της ΝΔ Λ. Τσαβδαρίδη

 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ενημερώθηκε: 21/09/22 - 20:22

Για Fake News της εφημερίδας "Αυγή" για δήθεν κατάθεση παραποιημένου εγγράφου της ΕΥΠ από τον βουλευτή της ΝΔ κ. Τσαβδαρίδη, κάνει λόγο το παρατηρητήριο Fake News του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Συγκεκριμένα αναφέρει:  «Ένσταση κατέθεσε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ και εισηγητής της πλειοψηφίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, για δημοσίευμα της κομματικής εφημερίδας ΑΥΓΗ, η οποία τον κατήγγειλε ψευδώς για κατάθεση παραποιημένου εγγράφου της ΕΥΠ. 

Οι συμμετέχοντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή, παραδέχθηκαν το ψευδές του δημοσιεύματος ως προς την κατάθεση του δήθεν πλαστού εγγράφου και οποιουδήποτε άλλου εγγράφου εκ μέρους του κ. Τσαβδαρίδη. 

Ο βουλευτής που ουδέποτε κατέθεσε (πολύ περισσότερο αλλοίωσε) κάποιο έγγραφο, απαίτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση, με τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναδιπλώνονται και να δηλώνουν ευθαρσώς ότι πράγματι ο εισηγητής της ΝΔ, ουδέποτε κατέθεσε ή επέδειξε στην επιτροπή οποιοδήποτε έγγραφο, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ.Χρήστος Ράμμος. Ο εισηγητής της Ν.Δ. κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα προχωρήσεις σε μηνυτήρια αναφορά και θα αναζητήσει εκείνον που έκανε ψευδή διαρροή για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του" .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ