Ο Γιώργος Βλάχος "αδειάζει" τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Γιώργος Βλάχος "αδειάζει" τον Άδωνι Γεωργιάδη
Ενημερώθηκε: 26/10/16 - 18:44

Εντείνεται το εσωκομματικό κλίμα έντασης στην Νέα Δημοκρατία. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο αυξάνονται οι φωνές εντός της "γαλάζιας" παράταξης και ειδικά από την Καραμανλική πλευρά που σχολιάζουν ως λανθασμένη την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος σε δήλωση του ξεκαθάρισε ότι θεωρεί λάθος την τοποθέτηση του κου. Γεωργιάδη : «Ο κος Γεωργιάδης από τη στιγμή που είναι αντιπρόεδρος του κόμματος με απόφαση του κ. Μητσοτάκη πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός από όλους εμάς. Και αν κάπου κάποιος κάνει λάθος, -και δεν το λέω για την περίπτωση του κ. Γεωργιάδη κατ ανάγκη-, και η παραίτηση είναι μέσα στη ζωή, ή τουλάχιστον δίνεται στον πρόεδρο του κόμματος για εκτόνωση, δεν είναι κακό αυτό, η ζωή συνεχίζεται».

Και συνέχισε λέγοντας: « Επειδή τα τελευταία χρόνια ο κ. Γεωργιάδης εντάχθηκε στη ΝΔ, καλό θα είναι να διαβάσει και τις ιδεολογικές αρχές της ΝΔ και την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ γιατί αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και δεκαετίες. Και να καταλάβουν όλοι ότι η ΝΔ δεν είναι ένα φως και μπήκα και λέω την άποψή μου κατά το πως μου αρέσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Μπακογιάννη: Aτυχείς οι δηλώσεις του Άδωνι και της Ασημακοπούλου

Δρομολογεί την έξοδό του ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο κόσμος χειροκρότησε Παυλόπουλο και Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)