Οι άσεμνες χειρονομίες Καμμένου σε αγώνα πόλο (ΦΩΤΟ)

Οι άσεμνες χειρονομίες Καμμένου σε αγώνα πόλο (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 12/05/17 - 13:18

Σε αγώνα πόλο της Α1 γυναικών, μεταξύ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο Λαιμού, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Όπως είναι γνωστό προπονήτρια της Βουλιαγμένης είναι η αδερφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλεξία Καμμένου. Μάλιστα ο υπουργός είχε στο πλευρό του και τον μικρό του γιο.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν τον Πάνο Καμμένο, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να τους απαντά με άσεμνες χειρονομίες.

Ο Άδωνις Γωργιάδης με αφορμή το συμβάν έκανε την εξής δήλωση:

"Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος. Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της Κυβέρνησης".

Εκτός από τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μέσω του Twitter γράφοντας.

"Όσο σκέφτομαι ότι ο κ.Καμμένος δεν μπορεί να συγκρατηθεί σε έναν αγώνα πόλο γυναικών & του έχουν δώσει την Άμυνα της χώρας με πιάνει σύγκρυο".