Οι πρώτες δηλώσεις Ανδρουλάκη στη Χαριλάου Τρικούπη: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ανοίγει μία νέα σελίδα

Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής σε κλίμα ενθουσιασμού  ο νέος πρόεδρος του κόμματος
Ενημερώθηκε: 12/12/21 - 23:06

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καθώς κέρδισε με ξεκάθαρο και μη ανατρέψιμο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Παπανδρέου.

Με την ενσωμάτωση στο 93,29%, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 68,08%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου το 31,29%. Ο τελικός αριθμός των πολιτών που προσήλθε σε αυτές, ανήλθε σε 206.196.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη. Εντός ολίγου αναμένεται η δήλωση του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την επιβλητική του νίκη μέσα σε ένα πλήθος που φώναζε από χαρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό με αισιοδοξία με αυτοπεποίθηση. με τη δική σας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν. Με αυτή τη συμμετοχή έκαναν την παράταξή μας πιο δυνατή και θύμισαν πόσο βαθιά ρίζα έχει το Κίνημα στην ελληνική κοινωνία. Τους καλώ όλους να σεβαστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα.

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου, τους χιλιάδες εθελοντές όλων των ηλικιών σε όλη την Ελλάδα που έγιναν η ψυχή της παράταξης.

Δεσμεύομαι να μετατρέψω τη μεγάλη νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας. Θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της εθνικής αξιοπρέπειας. Ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι, γιατί το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό».