Οικονόμου: Ωφέλιμη για τη χώρα η καταγγελία της Τουρκίας αλλά ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στο προσφυγικό

 
Ο Γιάννης Οικονόμου

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 06/10/22 - 15:35

"Η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει μεθοδικά, στρατηγικά και αποτελεσματικά την τουρκική προκλητικότητα και τις απειλές σε όλα τα διεθνή fora τα τελευταία χρόνια" επισήμανε σε σχόλιό του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφορικά με τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο του PES στην Πράγα.

Ο κ. Οικονόμου, τόνισε ότι "η καταγγελία του τρόπου που η Τουρκία πολιτεύεται στις πολιτικές ομάδες που υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, είναι κάτι αναμφισβήτητα ωφέλιμο για την χώρα μας. Άλλωστε η κυβέρνησή μας έχει υπερτονίσει την αναγκαιότητα ύπαρξης αραγούς εσωτερικού μετώπου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα" και αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ.Τσίπρα προσέθεσε αφήνοντας αιχμές για τη στάση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό:

"Πέρα από λόγια και δηλώσεις στο εξωτερικό, το πλέον εθνικά επωφελές θα ήταν να υπερψηφίζει ο κ. Τσίπρας τα εξοπλιστικά προγράμματα, που θωρακίζουν έμπρακτα τη χώρα μας απέναντι στις απειλές, και τις αμυντικές συμφωνίες που κατοχυρώνουν τη γεωστρατηγική μας ασφάλεια. Και, φυσικά, να είναι περισσότερο προσεκτικοί, ο ίδιος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στην τουρκική προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδας όσον αφορά ζητήματα όπως το προσφυγικό".

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ