Πάνος Καμμένος: «Ξεσάλωσε» στο twitter για τις αγκαλιές του... χαμογελαστού Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος (ΦΩΤΟ)

Πάνος Καμμένος: «Ξεσάλωσε» στο twitter για τις αγκαλιές του... χαμογελαστού Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 24/01/19 - 20:33

Μετά τα τηλεοπτικά σποτάκια σε ένα εκ - των οποίων- εμφανίζεται ο «Μέγας Αλέξανδρος» ως Ζάεφ να μιλάει... μακεντόνσκι, ο Πάνος Καμμένος επανέρχεται... με αναρτήσεις του στο twitter.

Αφορμή για το «ξεσάλωμα» Καμμένου στα social media ήταν η φωτογραφία του χαμογελαστού Ζάεφ με τον αμφιλεγόμενο μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, με τον οποίο είχε την μάλλον... ατυχή έμπνευση να συναντηθεί σήμερα στο Νταβός, εν μέσω της επεισοδιακής συζήτησης στη Βουλή για την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω ”επιχειρηματικών συμφωνιών”, μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις. Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ», σχολίασε στην πρώτη του ανάρτηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

 

 

Λίγο αργότερα ο πρώην κυβερνητικός εταίρος επανήλθε με το εξής σχόλιο: «Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ… Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τι πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα.»

 

 

Διαβάστε σχετικά: Το νέο ραντεβού με χαμόγελα Ζάεφ-Σόρος που προκαλεί αντιδράσεις