Παπανώτας για Κασσελάκη: «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης…».

 
papanotas-kasselakis

Ενημερώθηκε: 20/04/24 - 14:31

Επεισόδια απείρου ...σουρεαλισμού στην στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ που στο τέλος τα «Παρατράγουδα» της Αννίτας θα νιώθουν ότι απειλείται η πρωτοκαθεδρία τους.

Μετά το κάλεσμα του κ. Κασσελάκη «όσοι πιστοί προσέλθετε» σε ενδιαφερόμενους για τη θέση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προέκυψαν υποψηφιότητες που προκάλεσαν θύελλες στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή του δημοσιογράφου - πανελίστα Δημήτρη Παπανώτας ο οποίος ήταν ένθερμος Kasselistas...

Πρόσφατα σχόλια του κ. Παπανώτα που εμμέσως επέρριπταν στις ίδιες την ευθύνη για τη βία που υφίστανται στο πλαίσιο της σχέση ή του γάμου, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις άμα τη ανακοινώσει των εσωκομματικών εκλογών για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα γράφεται ότι μία από τις ισχυρές αντιδράσεις ήταν αυτή της κας Μπεκατώρου (επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) η οποία έθεσε ζήτημα «ή αυτός ή εγώ». Έτσι ο κ. Κασσελάκης έλαβε την απόφαση: «Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα».

Και ο Δημήτρης Παπανώτας «την είδε αλλιώς» με τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την αποπομπή του... Σα να λέμε «έχασε κάθε ιδέα» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι ο Δ. Παπανώτας, ο οποίος στο παρελθόν έκανε διθυραμβικά σχόλια για τον κ. Κασσελάκη, τώρα έχει άλλη άποψη και μάλιστα ευθαρσώς την εκθέτει δημόσια. Απαντώντας σε σχόλιο follower στο Instagram εξαπέλυσε πυρά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων: «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης».

Συγκεκριμένα, η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στο σχόλιο του follower: «Aλήθεια? Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισιγυνη, και απαράδεκτο κσι μετά το…μετάνιωσε? Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερτογάν " τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε… Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης…».Τάδε έγραψε Δ. Παπανώτας και εμάς αυτό το επαναλαμβανόμενο «Ερτογάν» κάπως μας ενόχλησε....

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ