Πλεύρης για τους 247 μετανάστες από τη Λιβύη: Θα οδηγηθούν σε καθεστώς εγκλεισμού μέχρι την επιστροφή τους

 
thanos plevris

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 20/07/25 - 17:38

«Οι 247 που εισήλθαν παράνομα συνελήφθησαν και ήδη οδηγούνται από την αστυνομία σε δομές κράτησης», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

«Οι 247 που εισήλθαν παράνομα συνελήφθησαν και ήδη οδηγούνται από την αστυνομία σε δομές κράτησης. Αντιστοίχως σε στενή συνεργασία με το λιμενικό και την αστυνομία μετατρέπουμε δομές του υπουργείου μετανάστευσης σε κλειστές δομές κράτησης για να οδηγηθούν σε καθεστώς εγκλεισμού μέχρι την επιστροφή τους και όσοι άλλοι συλληφθούν» ανέφερε στο X ο Θάνος Πλεύρης.

«Το μήνυμα σαφές: δεν αποδεχόμαστε αιτήσεις ασύλου τους, τους συλλαμβάνουμε, τους βάζουμε για κράτηση σε κλειστές δομές, εκκινούμε τη διαδικασία επιστροφής τους», τονίζει ο υπουργός Μετανάστευσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ