Πολάκης: Αρνήθηκε να βγει στο δελτίο του ΣΚΑΙ - Τα sms της επικοινωνίας τους

 
ΠΟΛΑΚΗΣ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 28/02/23 - 21:53

"Επικαλουμενος την "νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές» και αποφεύγοντας "μια συζήτηση που θα κατέληγε σε «κουτσουμπολιά» ο Παύλος Πολάκης αρνήθηκε να συμμετασχει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Αντώνη Αντζολέτο ό,τι «δεν είστε η προτίμησή μου» επειδή «μου έχετε φερθεί χυδαία στο παρελθόν και στο πρόσφατο παρόν», .

Επισης ο κ. Πολάκης επεσημανε ότι «προέχει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η αξιοπρέπεια όλων μας» και όπως σημειώνει στη συνέχεια ο ίδιος, «όχι τα κουτσουμπολιά που θα προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε».

Το μήνυμα που έστειλε ο δημοσιογράφος 

«Καλημέρα. Έχουμε ξαναμιλήσει άλλη μια φορά με μηνύματα πριν από αρκετό καιρό, σας είχα και τότε καλέσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η άρνησή σας ήταν βεβαίως σεβαστή, αλλά όπως καταλαβαίνετε με βάση την επικαιρότητα νομίζω πως η επανάληψη αυτού του αιτήματος είναι και πάλι επίκαιρη. Σας ευχαριστώ πολύ, Αντώνης Αντζολέτος.»

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη 

«Κύριε Αντζολέτο. Θα μιλήσω όταν αποφασίσω εγώ. Προφανώς δεν είστε η προτίμησή μου! Μου έχετε φερθεί χυδαία στο παρελθόν και στο πρόσφατο παρόν. Τώρα μου στέλνετε μήνυμα για να κάνετε στήσιμο και να σπρώξετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Δεν σας φοβάμαι. Δεν σας εκτιμώ ως σταθμό και ως δημοσιογραφία. Προέχει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η αξιοπρέπεια όλων μας και όχι τα κουτσουμπολιά που θα προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε. Ευχαριστώ για την πρόσκληση.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ