Προπαγάνδα της αριστεράς η διάλυση των φοιτητικών παρατάξεων δηλώνει ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης

 
Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 28/05/22 - 04:56

«Δεν καταργούνται οι φοιτητικές παρατάξεις, δεν θα καταργηθεί ποτέ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο πλαίσιο του προσυνέδριου της ΟΝΝΕΔ με θέμα: «Ο αθλητισμός ως μοχλός ανάπτυξης εθνικής οικονομίας και εθελοντικής συνείδησης».

Ο κ. Μαρινάκης είπε ακόμα συγκεκριμένα ότι κάθε τόσο επιχειρείται να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα, υπάρχει μία προπαγάνδα που προέρχεται κυρίως από κέντρα της αριστεράς και της κεντροαριστεράς, παρερμηνεύτηκαν από διαρροές, από αυτό το βήμα θα σας πω ξεκάθαρα ότι δεν καταργούνται οι φοιτητικές παρατάξεις, δεν θα καταργηθεί ποτέ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει, θα συνεχιστεί αυτό που κάνει, θα συνεχιστεί και πιο έντονα - και από δω από τα Γιάννενα, πρέπει να δώσουμε ένα στοίχημα, να γίνει ακόμη πιο δυνατή πιο δημιουργική η παράταξή μας και πιο νικηφόρα». 

Ο Παύλος Μαρινάκης πρόσθεσε ότι ενοχλεί η παράταξη, «γιατί είναι η δύναμη που κρατάει τα πανεπιστήμια ανθρώπινα, καθαρά, κρατάει τα πανεπιστήμια ανοικτά και είναι το τελευταίο και το πιο ισχυρό ανάχωμα στον παραλογισμό. Παράλληλα υπογράμμισε: Εμείς συνεχίζουμε και το κάνουμε, και το μόνο που θα τελειώσει με την ψήφο του κόσμου, με τους νόμους της κυβέρνησης, με τις νίκες σε όλα τα Πανεπιστήμια, θα τελειώσουν οι καταλήψεις, θα τελειώσουν οι παράνομες πράξεις, θα τελειώσουν τα στέκια, θα τελειώσουν οι συμμορίες που δρουν μέσα στα πανεπιστήμια, και κάθε φορά που αυτοί θα θέλουν να χτίζουν γιάφκες, εμείς θα χτίζουμε βιβλιοθήκες. Αυτή είναι η διαφορά μας, αυτή είναι η ιστορία μας και αυτό είναι το μέλλον που θέλουμε να δημιουργήσουμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ