«Πυρά» Πολάκη κατά Τσίπρα: «Λάθος σύντροφε Αλέξη... Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο, αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής

 
tsipras polakis

Ενημερώθηκε: 02/03/24 - 18:44

Νέες αιχμές κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα άφησε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου ότι οι χειρισμοί στο θέμα της Novartis και των τηλεοπτικών αδειών ήταν ατυχείς.

«Λάθος σύντροφε Αλέξη Τσίπρα! Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά, αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής» ανέφερε σε ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης. Στη συνέχεια στράφηκε για ακόμη μία φορά κατά της Δικαιοσύνης για μία σειρά υποθέσεων.

«Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η “Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της”. Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» το Γεωργιάδη και τον Αβραμόπουλο, που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβέρδου παρά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία, η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή το Λιγνάδη, η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει” για το Predator και τα Τέμπη, η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππό γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!! (Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τώρα)», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

«Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νίκου Παππά και του Λευτέρη Κρετσου, αλλά η πολιτική επιλογή μετά την απόφαση του ΣΤΕ που έριξε το διαγωνισμό να ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ με αλλαγή κανονισμού της Βουλής, αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλής και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!! Έτσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας έριξε τον πρώτο νόμο το ΣΤΕ αλλά ξανανομοθετησαμε και ΔΙΩΞΑΜΕ τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία ,κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο !!» κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ