Ρατσιστικό παραλήρημα Βελόπουλου: Καλεί κατοίκους του Έβρου να πάρουν «το νόμο στα χέρια τους» κατά μεταναστών!

 
velopoulos

Ενημερώθηκε: 23/08/23 - 18:11

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από τα πύρινα μέτωπα, από τις παρυφές της Πάρνηθας έως τον Έβρο, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος επιδίδεται σε ντελίριο ξενοφοβίας και ρατσισμού, επιχειρώντας να «ψαρέψει» ψήφους από την δεξαμενή της ακροδεξιάς.

«Πατώντας» στα αποκαϊδια και τις σορούς των 26 συνανθρώπων μας που απανθρακώθηκαν χθες στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο και εκμεταλλευόμενος την οδύνη και αγωνία των κατοίκων του Έβρου, ο Κ. Βελόπουλος αναπαράγει το απαράδεκτο και αβάσιμο επιχείρημα περί «μεταναστών που ευθύνονται για τις πυρκαγιές».

Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό στον Έβρο που οδήγησε στην σύλληψη αυτόκλητων πολιτοφυλάκων που είχαν βγει για «σαφάρι» μεταναστών και προσφύγων, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» έκανε λόγο για... «αυτονόητο δικαίωμα του πολίτη», δικαίωμα που απορρέει, όπως ανέφερε, από το άρθρο 275 του Ποινικού Κώδικα και το οποίο δίνει το δικαίωμα στον πολίτη, «όταν δεν υπάρχει αστυνομία, να συλλαμβάνει αυτόν που παρανομεί εκείνη τη στιγμή»!

Σημειώνεται ότι τις τελευταιές μέρες, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Πάρης Παπαδάκης διέδιδε σε συνεντεύξεις και αναρτήσεις του ότι «μετανάστες παρακωλύουν το έργο των πυροσβεστικών ελικοπτέρων» κι ότι «κάποιοι έχουν βάλει το χέρι τους για τις φωτιές», επικαλούμενος «ανεπίσημη πληροφόρηση» από κατοίκους και πυροσβέστες ότι τις φωτιές τις βάζουν οι μετανάστες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ