Ρένα Δούρου: Απαντά σε όσους δεν την θέλουν με ένα ... τραγούδι (photo - videos)

DOUROU
Ενημερώθηκε: 23/08/19 - 20:58

Η Ρένα Δούρου  αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές της με έναν ασυνήθιστο τρόπο μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.  Απαγγέλωντας στίχους από το πασίγνωστο τραγούδι «Δεν με θέλουν» του FY, το οποίο έγινε ευρέως γνωστό αφότου το ...σιγοτραγούδησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα MAD Awards κάνει το γύρω του διαδικτύου και προκαλεί...

Η ανάρτηση έγινε πριν από λίγη ώρα και τα σχόλια έχουν πάρουν φωτιά. Οι περισσότεροι την αποθεώνουν επειδή βρήκε το θάρρος να τρολάρει όσους την «κακολογούν».

DOUROU

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε άλλο σημείο το τραγούδι αναφέρει τα εξής:

«Τρώω corn flakes μ' ανθρώπους (ανθρώπους)
Πρέπει να μάθετε τρόπους (πρέπει)
Πρέπει να κάνετε focus (wow)
Θέλω το check μου με bonus (check)
Ortiz τους βλέπω ίδιους (what?)
Στην άμμο σαν να βλέπω κόκκους
Raf Simons με ψηλώνουν δύο πόντους»

 

Oλόκληροι οι στίχοι ΕΔΩ

 

Το original τραγούδι είναι το  ακούλουθο:

 

 

To τραγούδι με τη συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι το ακόλουθο:

Δούρου:  Mε στοχοποιούν για να ξεχαστούν τα σκάνδαλα»

Η Ρ. Δούρου πάντως είχε παραδεχθεί ότι έχει ευθύνες για τη φωτιά στο Μάτι ήδη από το Μάρτιο του 2019 καθώς όπως λέει όλοι όσοι έχουν ασκήσει διοίκηση έως τώρα έχουν ευθύνες, όμως αναφέρει ότι η Περιφέρεια Αττικής λειτούργησε όσο καλύτερα μπορούσε.

Μεταξύ άλλων στη δήλωσή της το Μάρτιο του 2019 ανέφερε: 

«Καμία δικονομική διαδικασία δεν μπορεί να σβήσει την ανείπωτη θλίψη που αισθάνομαι και θα αισθάνομαι για την εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική.

Ως πολιτικό πρόσωπο, απέναντι σε αυτή την τραγωδία, έχω δηλώσει ότι υπάρχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη του συστήματος και του κράτους, και μάλιστα διαχρονικά.

Άναρχη δόμηση, ελλιπής αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων και της κλιματικής αλλαγής, αργός εκσυγχρονισμός των δομών του κράτους, κωλύματα για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Ένα σύνολο ευθυνών, που οδηγεί πίσω στον χρόνο και αφορά όλους όσοι άσκησαν διοίκηση. Την ίδια στιγμή αποτελεί πεποίθησή μου ότι όλοι όσοι διοικούν δεν πρέπει να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Ως επικεφαλής της Περιφέρειας Αττικής, γνωρίζω ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς στο Μάτι, οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας, για τις οποίες φέρω την πολιτική ευθύνη, έπραξαν το καθήκον τους.

Δεν μπορώ όμως παρά να επισημάνω ότι ορισμένοι πολιτικοί αντίπαλοί μου, με τη συνδρομή κάποιων ΜΜΕ, επιχείρησαν να «σηκώσουν» τις όποιες πολιτικές ευθύνες για χρονικές παθογένειες του κρατικού μηχανισμού. Αυτό έπραξαν, προκειμένου να δημιουργήσουν τον αντιπερισπασμό που εναγωνίως αναζητούσαν, στη θύελλα σκανδάλων και διαφθοράς που βαρύνει τις πολιτικές δυνάμεις στις οποίες ανήκουν και εκμεταλλεύονται μια εθνική τραγωδία και τη δυστυχία που την συνοδεύει.