Σε εξέλιξη η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορίες ότι ο Κασσελάκης ζήτησε να στηριχθεί μέχρι τις εθνικές εκλογές, αλλιώς θα το ζητήσει από το συνέδριο

 
Σε εξέλιξη η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορίες ότι ο Κασσελάκης ζήτησε να στηριχθεί μέχρι τις εθνικές εκλογές, αλλιώς θα το ζητήσει από το συνέδριο

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 20/02/24 - 21:27

Σε εξέλιξη είναι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Παντελάκης, ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε στην τοποθέτησή του από τα μέλη της ΠΓ να υπάρχει δέσμευση να στηριχθεί η ηγεσία του μέχρι τις εθνικές εκλογές και σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, αυτή τη στήριξη θα τη ζητήσει από το συνέδριο.

Πρόκειται για πληροφορία που μεταφέρεται με επιφύλαξη, δεν έχουμε την ακριβή διατύπωση, υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

Κατά την προσέλευσή του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δήλωση στις κάμερες και καταφέρθηκε εναντίον των Μέσων Ενημέρωσης που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος σε διαδικτυακό μέσο δήλωσε ότι διάβασε ότι πήγε χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. «Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ