Σκληρή επίθεση ΑΝΕΛ σε Χρυσοβελώνη: Aυτοεξευτελίζεστε, εμείς σας διαγράψαμε

 
Επίθεση των ΑΝ.ΕΛ στην παραιτηθείσα Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα..

Ενημερώθηκε: 17/01/19 - 22:28

Χωρίς όρια επίθεση εξαπέλυσαν οι ΑΝ.ΕΛ στην Μαρία Χρυσοβελώνη που το απόγευμα της Πέμπτης έστειλε επιστολή προς τον Πάνο Καμμένο και του γνωστοποίησε ότι παραιτείται από μέλος των ΑΝΕΛ

Λίγη ώρα αργότερα οι ΑΝΕΛ μέσω του εκπροσώπου Τύπου τους εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως η υφυπουργός Εσωτερικών δεν παραιτήθηκε αλλά διεγράφη από το κόμμα.

«Όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σάς αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση των ΑΝΕΛ:

«Κυρία Χρυσοβελώνη, ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής. Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς»αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης και συνεχίζει:

«Και τέλος, όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σάς αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

"