Τέσσερις προσαγωγές και άφιξη πούλμαν με Ρομά πριν την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη (video)

Τέσσερις προσαγωγές και άφιξη πούλμαν με Ρομά πριν την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη (video)
Τέσσερις προσαγωγές και άφιξη πούλμαν με Ρομά πριν την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη (video)
Ενημερώθηκε: 22/05/19 - 19:58

Στη Θεσσαλονίκη μιλάει αυτή την ώρα Τετάρτη (22/05) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο το ιστολόγιο thestival.gr, αναφέρει δύο περιστατικά πριν την εκδήλωση που προκαλούν εντύπωση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πριν την προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργού η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν στη συμπρωτεύουσα τουλάχιστον δέκα τουριστικά λεωφορεία που μεταφέρουν Ρομά, από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας.

Τέσσερις προσαγωγές πριν την ομιλία

 

Στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων προχώρησαν πριν από λίγο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον χώρο όπου σε λίγη ώρα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.

Τα άτομα θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών κοντά στην Α' Προβλήτα του Λιμανιού, όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία, ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σημειώνεται πως τα μέτρα ασφαλείας στο σημείο είναι δρακόντεια. Η ομιλία του πρωθυπουργού έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 και αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο με μικρή καθυστέρηση.

Τουλάχιστον δέκα πούλμαν με Ρομά

 

Τουλάχιστον δέκα τουριστικά λεωφορεία με Αθίγγανους από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδος κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει το thestival.gr

Πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιών που κατά την άφιξή τους δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για το ότι θα παρακολουθήσουν από κοντά την ομιλία του πρωθυπουργού, σχολιάζει το δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα, δρακόντεια παραμένουν τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: thestival.gr