Υπαινιγμοί Καμμένου για Τσίπρα: «Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες Αλέξη...»

Υπαινιγμοί Καμμένου για Τσίπρα: «Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες Αλέξη...»
Ενημερώθηκε: 01/02/19 - 12:58

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανέναν, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας. Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειάς μου. Πάρε και τα προνόμια κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες Αλέξη...» αναφέρει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Με αυτή την ανάρτηση απάντησε ο Π. Καμμένος στα σενάρια αλλαγής του κανονισμού της Βουλής που θα αποτρέψει τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.  

Ο κ. Καμμένος με την ανάρτησή του αφήνει βαρείς υπαινιγμούς. Από τη μία αναφέρεται στο ενδεχόμενο να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ και από την άλλη καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές, εμπλέκοντας τον Ρουβίκωνα, υπαινισσόμενος ίσως ότι θέλουν να του περιορίσουν τους αστυνομικούς και ότι ο ίδιος και η οικογένειά του αποτελούν στόχους. Ωστόσο το πιο χαρακτηριστικό σημείο της ανάρτησης είναι η τελευταία πρόταση με την οποία ο κ. Καμμένος υπαινίσσεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας  βάζει τον Ρουβίκωνα πιο ψηλά από τον ίδιο τον λαό!