Εγκαταλείπει την υποκριτική και το Χόλιγουντ η Κάμερον Ντίαζ

 
Εγκαταλείπει την υποκριτική και το Χόλιγουντ η Κάμερον Ντίαζ

Ενημερώθηκε: 07/08/20 - 20:35

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική και το Χόλιγουντ.

Γκουίνεθ Πάλτροου

Σε μία συνέντευξή της, μίλησε στην καλή της φίλη και για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο να παρατήσει την καριέρα της. Η ηθοποιός, στη διαδικτυακή εκπομπή στο Youtube «In goop Health: The Sessions» της Πάλτροου, μίλησε για τη νέα της ζωή.

Στην ερώτηση της Πάλτροου: «Πως αισθάνεσαι που άφησες την καριέρα σου;», απάντησε:

«Είναι σαν την ειρήνη. Ειρήνη με την ψυχή μου επειδή επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αυτό που λέω, ξέρω ότι ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, εσύ το καταλαβαίνεις αλλά είναι επίπονο να εργάζεσαι κάτω από τέτοια ένταση και να εκτίθεσαι δημοσίως συνεχώς», λέει η Ντίαζ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Και προσθέτει στη συνέχεια: «Σταμάτησα γιατί ήθελα να κοιτάξω τον εαυτό μου. Όταν κάνεις μια ταινία τους... ανήκεις. Όταν βρίσκεσαι για 12 ώρες καθημερινά για μήνες σε γυρίσματα δεν έχεις χρόνο για κάτι άλλο. Συνειδητοποίησα ότι είχα αφήσει τη ζωή μου σε άλλους. Έπρεπε να την πάρω πίσω και να αναλάβω την ευθύνη της δικής μου ζωής. Όταν γίνεσαι 40 τα πράγματα αλλάζουν. Δούλευα πολύ σκληρά, έκανα ταινίες και δεν είχα καθόλου χρόνο για την προσωπική μου ζωή».

Όσο για τον σύζυγό της, Μπέντζι Μάντεν, με τον οποίο είναι μαζί από το 2015 και πρόσφατα απέκτησαν μία κόρη, είπε: «Παντρευτήκαμε σχεδόν αμέσως επειδή καταλάβαμε πως είχαμε πολλά να κάνουμε. Τα πρώτα χρόνια περάσαμε δύσκολα αλλά μετά δέσαμε. Είμαι μεγαλύτερη από εκείνον, όχι πολύ, αλλά και εκείνος ήταν σε μια στιγμή της ζωής του που ήθελε να το κάνει».