Κλίμα ενθουσιασμού στην Θεσσαλονίκη - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του ΠΑΟΚ

 
Κλίμα ενθουσιασμού στην Θεσσαλονίκη - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του ΠΑΟΚ

Ενημερώθηκε: 21/04/19 - 17:11

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ ζει και κινείται από χθες η πόλη της Θεσσαλονίκης εν όψει της σημερινής ανακήρυξης του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης σε πρωταθλητή Ελλάδος μετά το 1985 για πρώτη φορά.

Τούμπα

Ολη η πόλη και ειδικότερα το κέντρο της, η και η Πλατεία Λευκού Πύργου έχουν έντονο ασπρόμαυρο χρώμα με ασπρόμαυρες σημαίες να ανεμίζουν σε μπαλκόνια και στα καταστήματα, αλλά και σε όλους σχεδόν τους δρόμους της πόλης. Μέχρι και το δημαρχείο της πόλης, με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ύψωσε τη σημαία με το σήμα του Δικεφάλου, έτσι ώστε να τιμήσει τη σημερινή ημέρα, που ο ΠΑΟΚ κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδος.

ΠΑΟ

Από το πρωί της Κυριακής, έχουν στηθεί παντού σταντ πλανόδιων πωλητών, που πουλούν κασκόλ, σημαίες και μπλουζάκια που αναγράφουν «Champions 2019».

ΠΑΟΚ

To «ασπρόμαυρο» πάρτι που έχει στηθεί, αναμένεται να κορυφωθεί μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς, εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, με τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου να έχουν τον πρώτο λόγο.

Από νωρίς έχει στηθεί ποντιακό γλέντι έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Οπαδοί του ΠΑΟΚ το έριξαν στο χορό στο δρόμο επί της οδού Μικράς Ασίας, υπό τους ήχους ποντιακής μουσικής.

Στον Λευκό Πύργο θα στηθεί γιγαντοοθόνη από την οποία οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να δουν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τα όσα θα γίνονται εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο και να περιμένουν το πούλμαν με την αποστολή που θα κάνει το γύρο του θριάμβου μετά την Τούμπα και στο κέντρο της πόλης!